utorak, 28. travnja 2015.

U Arsenalu najbolji igrač Pedrov bivši suigrač iz Barce Alexis Sanchez, a lako je moguće da se mjesto za njega sasvim oslobodi odlaskom Walcotta u Liverpool


Nakon dolaska Luisa Suareza u Barcelonu, minutaža Pedra Rodrigueza na Camp Nou je sve manje, pa su se i tijekom ove sezone aktualizirale glasine kako će 27-godišnji ofenzivac katalonskog diva promijeniti sredinu. To će se, čini se, definitivno i dogoditi ovoga ljeta, a najviše izgleda da postane sljedeći Pedrov dom ima London.
Već otprije postoji interes za Katalonca od strane Mourinhovog Chelseaja, no čini se da sada WengerovArsenal sprema ponudu nakon koje bluesi više neće željeti licitirati. Naime, iz izvora bliskih topnicima Daily Express saznaje kako je riječ o ponudi od 33,5 milijuna eura koja će sletjeti na Barceloninu adresu.
Pedro, koji igra na krilu ili kao drugi, povučeniji napadač, bi se, pretpostavlja se, odlično snašao kod Wengera, gdje već igra njegov nekadašnji suigrač iz Barcelone, Alexis Sanchez. Štoviše, Čileanac je najbolji igrač topnika, a još jedan razlog zašto je upravo Arsenal najozbiljniji kandidat za Pedrovo dovođenje na ljeto je Theo Walcott. Naime, engleski reprezentativac još nije potpisao novi ugovor s klubom s Emiratesa, a za njega je opasno 'zagrizao' Liverpool koji ga odavno želi vidjeti na Anfieldu.
Ove sezone Pedro je za Barcu odigrao čak 42 susreta, no ukupna mu je minutaža zapravo relativno skromna, jer je u mnogo tih utakmica ulazio s klupe. Deset je puta bio strijelac - u Primeri je postigao pet pogodaka (u 30 utakmica), u Kupu kralja ima također pet pogodaka iz isto toliko utakmica, dok u sedam susreta u Ligi prvak strijelac nije bio niti jednom.

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts