utorak, 21. travnja 2015.




MILJENIK NAVIJAČA Povratak Uščuplića: Evo šta očekujem od drugog boravka na klupi FK Sarajevo AMBICIOZAN POKUŠAJ SLUŽBENO: Kasno sinoć, Klopp je odbio prvu ponudu... Zlatan Ibrahimović "Volim navijače Barcelone, ali mrzim ljude koji su tada bili u klubu" ODLASCI Uzbuna na Anfieldu: Nakon ovoga više ništa neće biti isto u Liverpoolu ODSUSTVO NAPADAČA SLUŽBENO: Strašan hendikep za Real pred madridski derbi
Noć istine za Bayern i ugodno veče za Barcelonu, tako bi u najkraćem mogli da se najave revanš mečevi četvrtifinala Lige prvaka koji su na rasporedu večeras.

Bavarci će imati izuzetno težak zadatak, da nadoknade 1:3 iz prve utakmice protiv Porta, a Katalonci s identičnom prednošću na "Nou Campu" dočekuju PSG.

"Vjerujem u svoj tim. Želimo pokazati svijetu koliko možemo. Imamo minus, ali čeka nas 90 minuta pred našim navijačima, finale, koje uvjeren sam možemo dobiti", izjavio je trener bavarske mašine Pep Guardiola.

Gosti iz Portugala sigurno ni u snu nisu očekivali da će s dva gola predosti doći u Minhen. Ipak, trener Julen Lopetegui najavljuje još jedno kvalitetno izdanje svog tima.

"Bayern je i dalje favorit, možda malo manji nego uoči prvog meča, ali pokazali smo da možemo. Očekujem burnih 90 minuta", poručio je španski stručnjak.

Sigurno je da Bavarce očekuje izuzetno težak zadatak, a u prilog im ne ide ni činjenica da nikad nisu prošli dalje kada su nakon prvog meča bili u zaostatku od dva pogotka.

Guardiolu ipak raduje činjenica da se u tim vraćaju iskusni Lahm i Schweinsteiger, dok i dalje ne može računati na sjajni dvojac Robben - Ribery.

S druge strane, Porto će biti oslabljen neigranjem svojih bekova Danila i Sandra, dok je Tello povrijeđen.

Istovremeno, na "Nou Camp" stiže PSG, poslije 1:3 u Parizu, ali i s povratnikom u tim Zlatanom Ibrahimovićem.

Čini se da će ovo biti nemoguća misija za izabranike Laurenta Blanca, ali oni se sigurno neće lako predati.

"Veliki deo posla smo završili u prvom meču, međutim, najveća greška bila bi kada bismo pomislili da je sve gotovo. Uvjeravam naše navijače da to nećemo učiniti", poručio je strateg Katalonaca Luis Enrique.

Gosti će biti jači i za potpuno opravljenog Davida Luiza, Marca Verattija, dok će ovaj put nedostajati Thiago Silva, Thiago Motta i Serge Aurier.

Oba duela počinju u standardnom terminu od 20.45 sati.

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts