utorak, 21. travnja 2015.



Sandra Afrika, pjevačica koja je dugo sarađivala sa Miletom Kitićem, izjavila je da ju je poznati folker iskoristio, i da je više koristi donijela ona njemu, nego on njoj.
– Prvi put sam se pojavila u njegovom spotu “Tatina maza”. Trebalo je da bude djevojka crnkinja, međutim ona se razboljela i zvali su mene jer sam u to vreme bila tamnoputa. Tada sam se baš kvarcala i uz crnca, koji repuje, odlično sam se uklopila. Kada je Mile video da je to “ful” ispalo, svi su raspitivali za mene, i on to, naravno to nije htjeo da ispusti – priča Sandra.
Pjevačica je nastavila:
– Ponovo me je zvao da učestvujem u spotu “Šampanjac“, a zatim me vodio na nastupe. Odgovaralo mu je. A onda, kada je meni trebalo samo da okrene broj Marine Tucaković i da me najavi, on mi je okrenuo leđa. Nisam tražila novac od njega, to je 100 dinara kredita.
Sandra Afrika je dodala:
– Osjećala sam se, bukvalno, iskorišćeno. Njegov menadžer znao je da me budi u šest ujutro da se meni hitno uradi pasoš, jer sam bila klinka. Danas za sutra, jer sam mu ja trebala. Vidjeo je da to dobro prolazilo i na tome je uzeo odlične pare.
Bilo je, kako kaže, problema i oko Miletove supruge Marte Savić:
– Marta je ljubomorna. Odnosno, nije bila dok me nije vidjela. Do tada je govorila “neka ide Sandra“, jer je znala da će on tada kući donijeti više love. Govorila mi je “ljubavi, srećo”, a onda kada me je vidjela, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam.

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts