ponedjeljak, 22. lipnja 2015.



Da bi noge bile vitke, a isto tako i bedra potrebno je pridržavati se zdrave prehrane i usredotočiti se na vježbanje. Trening može uključivati ​​sljedeće tri vježbe za seksi bedra.
Radite tri serije po 10-15 ponavljanja za svaku od vježbi opisanih u nastavku i to će biti dovoljno da u mjesec dana rezultati budu vidljivi.

Vježbe za seksi bedra:

Vježba 1
Lezite na trbuh i položite čelo na prekrižene ruke. Trbuh pritisnite na tlo, savijte noge u koljenima i držite ih skupljene što duže možete. Podignite gornji dio nogu (bedra) nekoliko centimetara od tla.

Tijekom izvođenja ove vježbe budite usredotočeni na pokrete koje izvodite i mišiće stražnjice. Zadržite položaj 1-2 sekunde, a zatim se polako spustite u početni položaj.

Vježba 2
Spustite se na koljena i ruke pa se tijelom okrenite na jednu stranu. Ispružite desnu nogu, težina tijela treba biti na lijevom koljenu i ruci, a dlan ravno na tlu. Podignite desnu nogu do visine kuka i zadržite ju u tom položaju.
vjezbe-za-seksi-bedra-2
Za bolju ravnotežu trbušne mišiće imajte napete cijelo vrijeme. Ostanite u tom položaju 1 sekundu, a zatim polako spustite nogu na pod. Nakon nekoliko podizanja, zamijenite nogu.

Vježba 3
Noge trebaju biti razmaknute, a prsti lagano prema van. Ruke podignite i ispružite. Trbušne mišiće držite napete, a leđa neka budu ravna. Polako se spustite u koljenima prema dolje pod kutom od 45 stupnjeva i budite oprezni da koljena ne prelaze razinu prstiju na nogama. Ostanite u tom položaju 1-2 sekunde, pa se ravnih leđa podignite prema gore u početni položaj.
vjezbe-za-seksi-bedra-3

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts