subota, 13. lipnja 2015.

U subotu se očekuje najviša dnevna temperatura između 28 i 34 °C, dok će se u nedjelju živa u termometru penjati i do 36 °C. Riječ je o temperaturama u hladu...




Pred Hrvatskom je jedan iznimno vruć vikend. Da je tome tako svjedoče i jutarnje temperature. U subotu u 6 sati ujutro Komiža se grijala na 24 stupnja, dok je u Splitu i Senju bilo tek jedan stupanj manje. U Dubrovniku, Opatiji, Puli, Rijeci i Zadru izmjerena su 22 stupnja. U Zagrebu je, pak, u 6 sati ujutro izmjeren 21 stupanj, koliko i u Čakovcu,  Crikvenici i Šibeniku.  
Prema prognozi DHMZ-a, u Hrvatskoj će u subotu biti pretežno sunčano i u mnogim krajevima vruće. Povremeno će biti umjerene naoblake, a sredinom dana i poslijepodne uz jači razvoj oblaka ponajprije u unutrašnjosti Istre i Dalmacije, u Gorskom kotaru i Lici te Posavini mogući su lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, povremeno i jak jugozapadni, a na Jadranu će puhati uglavnom umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura većinom između 28 i 34°C izmjerenih u hladu. Na suncu, temperature bi mogle biti i više od 40 stupnjeva.
I u nedjelju se očekuje pretežno sunčano i vruće, u unutrašnjosti mjestimice i vrlo vruće. U poslijepodnevnim satima u unutrašnjosti, a navečer i ponegdje na sjevernom Jadranu, mala mogućnost za pljuskove i grmljavinu, lokalno i izraženije. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu umjereno i jako jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka između 17 i 22, na Jadranu od 20 do 25, a najviša dnevna uglavnom od 29 do 34, ponegdje u unutrašnjosti i do 36 °C.

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts