ponedjeljak, 22. lipnja 2015.



Bliži se završnica najgledanijeg takmičenja "Zvezde Granda" u realizaciji Grand produkcije, a u kojem se i pored jake konkurencije uspio zadržati veliki broj bosanskohercegovačkih takmičara. Jedan od njih je i Semir Jahić iz Srebrenika, a koji nestrpljivo iščekuje večerašnje polufinalno izdanje emisije u kojem će nastojati što bolje interpretirati pjesmu sa kojom će se predstaviti kako bi ostvario plasman u super finale. 

Do sada je oduševljavao stručni žiri, milionski auditorijum, a uvjeren je kako će i večeras na sceni ostaviti svoj maksimum. 

- Nisam očekivao da ću biti jedan od bh. predstavnika koji se uspio plasirati ovako daleko, na ovako respektabilnom šou. Lagao bih kada ne bih priznao da se večeras nadam prolasku u finale, međutim sve je u rukama glasača i neka prođe najbolji - kazao je za "Avazov" portal Semir. Zadovoljan je, kako ističe, dosadašnjom podrškom publike iz BiH ali ne krije oduševljenje ni zbog ogromne popularnosti koju uživa i u zemljama regije koje će večeras također moći glasati za ovog favorita takmičenja.

 - Prezadovoljan sam prihvaćenošću u moru pjevača, nastojat ću se najljepšim pjesmama odužiti svima onima koji su mi bili podrška na ovom teškom ali veoma važnom putu u mojoj karijeri - dodaje Jahić. Do sada su gledaoci navikli gledati ga kako interpretira pjesme kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, a nije želio otkrivati hoće li ostati dosljedan najzahtijevnijim pjesmama snimljenim ikad. 

Osim toga, nije htio komentarisati ni koga, pored sebe, vidi u finalnoj večeri od takmičara iz BiH, a ukratko je podijelio svoja očekivanja o finalnoj večeri ali i nastavku karijere po završetku takmičenja. - Ne bih pojedinačno nikoga izdvajao, svi su podjednako dobri i zaista zaslužuju plasman u super finale. 

Očekivanja svakako postoje, ali o njima je još uvijek rano za govoriti, neka ljudi odluče koga žele slušati ubuduće. Ja ću svakako nastaviti svoj muzički put i nakon ovog takmičenja, a ovim putem bih pozvao sve one koji bi voljeli da budem jedan od učesnika super finala da pošalju SMS sadržaja 10 na 091 410 701 iz BiH, 1010 iz Srbije, 14541 iz Crne Gore i 149330 iz Makedonije - poručio je mladi Srebreničanin. 

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts