nedjelja, 14. lipnja 2015.

- Vrši se provera svih automobila, svaka informacija je dobrodošla, a dolazi ih mnogo koje se od juče proveravaju. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori. U potragu se uključila i Rumunija, i za sada imamo pomaka - rekao je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac



Na internetu je osvanuo video-snimak koji navodno prikazuje trenutak otmice Stefana Ilića koja seodigrala u subotu u Banatskoj Subotici. Na snimku koje su zabeležile sigurnosne kamere vidi se automobil u koji je navodno ubačen Stefan.

U pitanju je crni automobil, koji stoji na mostu i odmah zatim se velikom brzinom udaljava sa tog mesta.
– Vrši se provera svih automobila, svaka informacija je dobrodošla, a dolazi ih mnogo koje se od juče proveravaju. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori. U potragu se uključila i Rumunija, i za sada imamo pomaka – rekao je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac.
Na pitanja novinara da li su roditelji osumnjičeni, zadržani i pali na poligrafu, rekao je da u interesu istrage i deteta ne može ništa o tome da kaže.
– Jedino što mogu da kažem da niko nije uhapšen i niko nije lišen slobode. Policija je prikupila zapise sa svih video kamera koje snimaju područje oko sela i proveravaju se. Ništa nije prepušteno slučaju. Jedino što mogu da kažem je da policija traga za detetom i crnim automobilom. Više stotina policajaca je a terenu. Od juče niko nije spavao, a policiiji su se javile i kolege koje su na godišnjem odmoru u želju da pomognu da se dete što pre pronađe. Još jednom ponavljam, niko nije zadržan, uključujući i roditelje – istakao je Popovac.
Pogledajte video:

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts