ponedjeljak, 22. lipnja 2015.

Američka glumica Anđelina Džoli, navodno je jedan od aktivnijih zagovornika usvajanja rezolucije o Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi masovno silovali dečake



Američka glumica Anđelina Džolinavodno je jedan od aktivnijih zagovornika usvajanja rezolucije o Srebrenici, koja bi na predlog Velike Britanije, početkom jula trebalo biti usvojena na Savetu bezbednosti UN-a!

Kako prenosi srpski Njuzvik Armika Helić tvorac je rezolucije u Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi silovali na desetine hiljada žena i dečaka u BiH, a njena prijateljica i slavna glumica Anđelina Džoli navodno je glavni zagovarač usvajanja ovog dokumenta.
Anđelina je, kako navodi ovaj list pružila punu podršku Arminki Helić, koja je ona misteriozna žena koju je označio predsednik Republike Srpske Milorad Dodik označio kao bošnjačkog lobistu u Velikoj Britaniji.
Helićeva je jedna od sedam žena u Domu lordova koja je ušla u Gornji dom britanskog parlamenta kao doživotni član nakon što ju je u avgustu prošle godine engleska kraljica Elizabeta II imenovala za baronesu, a zbog zasluga za Ujedinjeno Kraljevstvo.
Poznato je da su Anđelina i Arminka zajedno prošle godine bile u Srebrenici i najverovatnije je nakon te posete slavna glumica želela da pitanje zločina u Srebrenici podigne na viši nivo.



Inače Anđelina Džoli je u svom filmu “U zemlji krvi i meda” na svoj način opisala zločine i silovanje žena u balkanskim ratovima devedesetih godina, a taj film mnogi su ocenili kao antisrpski.
Poslanik SNS-a Milovan Drecun povodom ovih saznanja za Kurir kaže:
– Posle skandaloznog filma u kome ima potpuno netačnih informacija ona se sada zalaže za usvajanje ove rezolucije i može se zaključiti da ona postaje pravi antisrpski lobista.

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts