nedjelja, 31. svibnja 2015.

Iako im plastične flaše, što je logično, služe da piju vodu, učesnici „Parova“ su im u nedostatku seksualnih pomagala pronašli i drugu namenu. Jovan Ivović i Nenad Marinković Gastoz odlučili su da Senadu Nurkić zadovolje, i to flašom.



Da im ne manjka inspiracije kada je reč o seksu, te da uz malo alkohola to pređe svaku granicu, pokazali su u više navrata, ali noć između četvrtka i petka pretila je da preraste u perverzne orgije. Dok je Maca stajala na krevetu i pokušavala da namesti zavesu, Jovan i Gastoz su iskoristili priliku da uživaju u pogledu na njenu zadnjicu, koja je sevala ispod kratke haljine. Očigledno im to nije bilo dovoljno, pa su odlučili da je uvuku u seksualnu igricu koju su usput smislili.


 
U trenutku dok je Maca bila savijena, „vitez iz Topole“ joj je prišao i počeo da je mazi ispod haljine, a Senada se nije bunila, već se samo smeškala. Kako bi se i on malo „omrsio“, Nenad je odgurnuo Jovana i jednom rukom uhvatio Macu, a drugom joj podigao haljinicu.


Za to vreme, Jovan je uzeo plastičnu flašu od litar i po koja je stajala na noćnom stočiću i iz koje piju vodu i počeo grlić da gura u Senadinu guzu. Dok je pokušavala da se otme iz Gastozovog naručja kako bi odgurnula Jovanovu ruku i flašu, vrištala je.

- Nemoj tako da me ka*aš. Nemoj na suvo, zvaću produkciju! - vikala je bosanska pevačica, pa su je Ivović i Marinković pustili.
Maca je brzo povukla haljinicu koju su joj pomerili i pobegla od njih dvojice. Očigledno su Jovan i Nenad preozbiljno shvatili Senadino zapomaganje da joj fali seks, pa su odlučili da je zadovolje na neobičan način.

Svi Macini bivši iz rijalitija
Otkako je ušla u vilu „Parova“, Maca nije gubila vreme, pa je već prve večeri poljubila Jasmina Nevenkića, sa kojim je ubrzo, navodno, imala i seks. Nakon što je izgustirala Jasmina, zavođenje je usmerila na Gastoza, kome nije trebalo dugo da padne. Nakon što su se mazili u krevetu, Nenad je poveo Macu do WC kabina i dozvolio joj da bira u kojoj će da imaju seks. Senadu ni ova avantura nije dugo zanimala, jedva je dočekala ulazak benda u vilu, pa se tokom žurke udvarala bubnjaru, sa kojim se na kraju i ljubila. Od učesnika koje je stavila na listu poželjnih, jedina neostvarena želja ostao joj je Aleksandar Požgaj, ali ima vremena...

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts