subota, 23. svibnja 2015.

Pročitali ste brojne savjete oko toga kakav bi idealan muškarac za vezu trebao biti i sada kada ste u vezi želite, naravno, da ona i uspije. Iako znate sve moguće teorije oko toga kakav bi idealan muškarac trebao biti, možda ćete htjeti znati i što bi vaš muškarac htio od vas u vezi. Na obostrano zadovoljstvo i veza će biti dugoročna.


Pročitajte što muškarci žele od žena.
1. Muškarci žele da u njima vidite svog junaka koji ih može zaštiti od svega. Oni žele biti ti kojima ćete povjeriti svoje probleme te će vam oni sa zadovoljstvom pokušati pomoći. Od toga im ništa nije privlačnije. Neka vaš muškarac ne bude ništa manje nego vaš super heroj.
2. Muškarci znaju da nisu savršeni i da imaju jako puno mana. No, oni žele da ih prihvatite takve kakvi jesu, žele da ih volite bez da ih pokušate promijeniti. Nemojte mu prigovarati za svaku sitnicu već se usredotočite na njegove vrline.
3. Najviše od svega muškarci ne vole kada se ljutite i šutite. Nemojte to raditi jer time samo produžavate agoniju, a ništa nećete riješiti. Muškarci možda jesu u nekim stvarima djetinjasti, no oni žele da im kažete i objasnite zašto se ljutite.
4. Nemojte previše brinuti ili pridavati pažnju tome da se vaš muškarac ponekad okrene za zgodnom ženom. U tome nema ništa loše. Muškarcima je u prirodi da se moraju okrenuti za lijepom ženom. Bitno je da se zadrži samo na pogledu.
5. Iako mislite da muškarci ne vole previše komunicirati, varate se. Recite mu što vas muči i povjerite mu se. Pogotovo ako se radi o nečemu u vašoj vezi. Zauzvrat ćete dobiti muškarca s kojim ćete moći pričati o svemu, a dobra komunikacija je ključe svake zrele i prave veze.
6. Muškarci vole kada vas mogu vidjeti opuštenu i bez šminke. Nemojte izbjegavati takve situacije. Uputite se na zajednički izlet ili se bavite vašim omiljenim sportom, uprljajte se, oznojite i nemojte nanositi šminku. Vašem muškarcu to neće smetati.
7. Muškarci vole da ulaskom u vezu zadržite i dalje svoj vlastiti život, svoje hobije, prijateljice i posao. Oni žele zadržati svoj dio slobode i ponekad se družiti s prijateljima pa im to i omogućite. Imat ćete sretnog i zadovoljnog muškarca.
Budite dobra partnerica svom muškarcu u vezi i primijenite ove savjete. Zauzvrat ćete dobiti sretnog i zadovoljnog muškarca koji će imati potpuno povjerenje u vas. On će znati da ima pravu ženu, ravnopravnu partnericu, htjet će vas zadržati na duge staze.

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts