petak, 15. svibnja 2015.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić imao je peh na snimanju „Zvezda Granda“ kada je pao sa stolice i povredio kičmu. Naime, pevač je proveo na snimanju emisije oko šest sati birajući kandidate za sledeći krug, a kako je vreme odmicalo, Šauliću je popustila koncentracija i u jednom momentu zamišljen je pao sa stolice.



Niko nije primetio odmah šta se dešava, čuo se samo jak udarac u pod, a onda su svi shvatili da Šabana nema na stolici. Odmah mu je u pomoć priskočio Dragan Stojković Bosanac i polako ga podigao sa poda. Publika i svi prisutni u studiju počeli su da se smeju, a i Šaban se kikotao prvih nekoliko minuta. Kako je vreme prolazilo, kičma je počela sve jače da ga boli, pa nije više mogao ni da sedi, već je nekoliko puta ustajao i šetao.



- Požalio se da ga od pada boli kičma. Nezgodno je udario leđa i uplašio se da povreda nije ozbiljna. Svi su ga pitali da li je potrebno da reaguje klinika koja se nalazila u studiju, ali je odbijao. Kada je krenuo kući, nakon snimanja, dobacio je da će odmah da legne, jer mu bolovi nisu prestali - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta.



Kako bismo proverili kako se oseća, pozvali smo njegovu suprugu Gordanu.
- Hvala bogu da nije ništa strašno, dobro je, nije povređen. Znam da su i drugi imali problem sa tom stolicom, a ovog puta je zapala njemu. Nadam se da će Saša ubrzo da je zameni - rekla nam je gospođa Šaulić.


Emitovana vandredna emisija!

Sinoć je na Televiziji „Prva“ emitovana vandredna emisija „Zvezdi Granda“ i izabrano je još četiri devojke i četiri momka koji će biti ubačeni u dalji tok takmičenja. Među njima su se našli Aleksandra Mladenkvić, Dejan Čavić, Marina Bogdanović, Marjana Katić, Naida Beslagić, Uglješa Radonjić, Vladana Antonijević i Željko Đmura. Žiriju je bilo izuzetno teško da odluči kome da pruži novu šansu, a Saša Popović je u jednom momentu prokomentarisao da ima osećaj da sluša finalnu emisiju koliko je bio zadovoljan kandidatima.

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts