subota, 30. svibnja 2015.

Srpska pevačica Dragana Mirković juče je bila glavna tema u austrijskim medijima. Popularna Gaga privukla je pažnju tamošnjih novina zbog toga što je, zajedno sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem, kupila jedan od najlepših dvoraca u Austriji, koji je star više od 850 godina.





Nazivajući Mirkovićevu super zvezdom i najpopularnijom pevačicom na Balkanu, novinari dnevnog lista ,,Heute“ izrazili su poštovanje prema svemu što je Dragana uradila na polju muzike u poslednjih tridesetak godina.
Srpska, balkanska pevačica, Dragana Mirković (47) je sebi ispunila jedan dečiji san. Kupila je oronuli dvorac Ebenfurt iz 1160 godine, koji se nalazi u južnom delu Donje Austrije i započela sa restauracijom jedne kraljevske palate sa balskom i viteškom dvoranom, bibliotekom i zvonikom. Super zvezda je 2006. godine izabrana za najbolju pevačicu Balkana, piše dnevni list Heute.


Ovo nije prvi put da strani mediji pišu hvalospeve o Dragani Mirković. Da podsetimo, Dragana je u više navrata davala intervjue za eminentne evropske novine, a kada je prošle godine snimila duet ,, Dont go away“ sa svetskom muzičkom zvezdom Hose Felisijanom, američki i drugi mediji Draganu se nazivali balkanskom divom i srpskom Madonom.
Takođe, ogromno priznanje Dragana je dobila i kada je 2011. godine postavljena za ambasadora evropskog prvenstva u odbojci koje se održalo u Austriji.
– Meni je velika čast što sam imenovana ambasadorom predstojećeg evropskog prvenstva u odbojci, izjavila je tada Dragana.

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts