četvrtak, 28. svibnja 2015.

Ukoliko vas brine stanje vaših butina, jer ne uspevate da se rešite masnih naslaga i očistite ih od nakupljenih toksina, evo rešenja!



Umotavanje u prianjajuću foliju za domaćinstvo je sve popularnija kozmetička procedura, a koristi se za mršavljenjeskidanje celulitadetoksikaciju organizma i poboljšanje kvaliteta kože.

Umotavanje u foliju trebalo bi raditi dva puta nedeljno i fantastični rezultati neće izostati. Rešićete se masnih naslaga, celulita, ali istrija.
Postoje različite opcije umotavanja u foliju. Najčešće je žene koriste u kombinaciji sa omiljenim losionom protiv celulita(bršljanov ili neki drugi), a pomaže čak i bez ikakvih dodataka, tako da je u pitanju vrlo ekonomično sredstvo.
Ipak, mi vam donosimo nekoliko najefikasnijih načina umotavanja koje možete sprovesti u kućnoj radinosti.
Folija s medom
Zagrejte med u maloj posudi i dodajte jedno žumance i nekoliko kapi eteričnog ulja (limun, pomorandža ili ulje jojobe). Ovu mešavinu nanesite na problematične delove tela (noge, stomak, butine) i čvrsto se umotajte prianjajućom folijom. Obucite toplu odeću, lezite i pokrijte se ćebetom. Nakon pola sata skinite foliju i istuširajte se.
Folija s glinom
Ovo predstavlja najbolji način sagorevanja masnih naslaga. Najbolje je koristiti plavu glinu, jer ona sadrži veliki broj mikroelemenata koji blagotvorno deluju na kožu. Razredite plavu glinu s vodom i nanesite smesu na problematične zone i uvijte se folijom. Obucite toplu odeću i ostavite da deluje sat vremena.
Folija s kafom i cimetom
Ovaj metod odličan je za podsticanje cirkulacije, što je veoma važno kad je uporan celulit u pitanju. Skupite soc od turske kafe, pomešajte ga s malo cimeta u prahu I dobrano istrljajte kožu. Potom se umotajte u foliju i ostavite da deluje sve dok ne krene da vas peče. Potom lepo isperite.
Dodatni trik
Najbolji rezultati s folijom postižu se kada se s njom redovno vežba, jer fizička aktivnost postiče znojenje i izbacivanje toksina, pa tako možete da smršate i nekoliko kilograma za nedelju dana.

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts