četvrtak, 28. svibnja 2015.

Kalifornija će vjerojatno biti pod morem, a dogodi li se to, Japan će uništiti tsunamiji kakve ne možete niti zamisliti - upozorio je nizozemski istraživač u svom videu


Snažan potres uništit će Kaliforniju u četvrtak u 16 sati po lokalnom vremenu (petak po našem vremenu) - ovo bizarno proročanstvo izrekao je nizozemski istraživač Frank Hoogerbeets čiji je YouTube video o "znanstvenim" razlozima za njegovu tvrdnju izazvao velike kontroverze.
Kalifornija će vjerojatno biti pod morem, a dogodi li se to, Japan će uništiti tsunamiji kakve ne možete niti zamisliti - dodaje Hoogerbeets.
Ovaj "zli prorok" do svojih spoznaja došao je koristeći računalni program pod nazivom Solar System Scope. Otkrio je kako će potres od 9,8 stupnjeva po Richteru zatresti Kaliforniju u trenutku kada se najmanje pet planeta stavi u ravninu sa Zemljom tj. kada dođe do tzv. planetarnog poravnanja.
To će, prema njegovim riječima, utjecati na poravnanje Zemlje i Mjeseca što će dovesti do promjena u gravitaciji koje na kraju mogu uzrokovati prirodne katastrofe poput potresa.
- Budite oprezni i imajte plan za bijeg - poručio je Hoogerbeets stanovnicima Kalifornije koja bi, po njegovom proročanstvu, trebala biti uništena u petak u 1 ujutro po našem vremenu.
Iako je među dijelom stanovništva već zavladao nemir, geolozi iz cijeloga svijeta Hoogerbeetsove tvrdnje nazvali su glupima dodavši da je takav scenarij gotovo nemoguć.
- Budimo jasni, to se neće dogoditi i ne može se dogoditi. Te tvrdnje su glupost - rekao je Phil Plait iz New Scientista, a njim su se složili i američki geolozi koji tvrde kako postoji samo 4,7 posto mogućnosti da Kaliforniju u iduća tri desetljeća pogodi takav potres. 

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts