srijeda, 13. svibnja 2015.

Ne brinite, uskoro ćete moći da uđete u omiljene farmerke.


Ova dijeta se može beskonačno mnogo puta ponavljati, a ona podrazumeva izbacivanje hleba, alkohola i bilo kakvih sokova. Preporučuje se samo da pijete najmanje 6 čaša vode dnevno. Poznatija je u društvu kao trodnevna dijeta jer se za to vreme gubi i do 4kg, a popularnost je stekla još sredinom 80-ih godina. 
Kombinacija namirnica je pažljivo osmišljena kako bi ubrzala metabolizam i razgradnju masti u telu i u njoj nema visokokaloričnih namirnica. 

Dijeta izbegava konzumiranje konzerviranu hranu, masne supe iz kesice, grickalice, slatkiše igazirane/guste sokove. S druge strane, dobijate kvalitetniji ten, nemogućnost dobijanja alergija, izbacivanje toksina iz organizma, a i jači libido.
Doručak, tokom ta tri dana, treba da podrazumeva šolju crne kafe ili čaja, 1/2 grejpfruta i tanko namazan maslac od kikirikija na krišku tosta. Za ručak bi trebalo da jedete konzervu tunjevine sa kriškom tosta, a za večeru 100 g barenog krtog mesa, 1 šolju barene boranije, 1 šolju rendane šargarepe, 1 šolju sladoleda od vanile, 1 jabuku srednje veličine. Na kraju dana možete popiti malo zaslađenu šolju kafe ili čaja.
U slučaju da vašem organizmu ne prija ovakva monotonost u ishrani, za doručak, pored kafe i čaja koji su obavezni, možete jesti i jedno kuvano jaje i jednu bananu. Za ručak obezbedite 250 grama nemasnog sira sa kriškom tosta, a večerati možete i 2 virše sa 1 šoljom barenog brokolija i sirovom šargarepom.
Na kraju poslednjeg dana se možete počastiti sa 1/2 šolje sladoleda od vanile. 
Važno je spomenuti da ova dijeta, kao i većina, nije zdrava i ljudi prilikom prelaska na taj režim ishrane osećaju laganu vrtoglavicu i gubitak koncentracije. Budite svesni da je ona samo privremeno rešenje i lakše sredstvo da uđete u omiljene pantalone. 

0 komentari :

Objavi komentar

REKLAMA

Blog Archive

Sidebar List

  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/nikad-zgodnija-ceca-pokazala-seksi-telo.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/skidaj-gacice-da-uguram-u-dupe-gastoz.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/ovo-je-najukletije-mjesto-u-evropi.html
  • http://info-top-zabava.blogspot.com/2015/05/kucni-trening-za-zene-s-8-super-vjezbi.html
  • http://balkanske-zanimljivosti.blogspot.com/2015/05/tekuca-bomba-stanjit-ce-vam-struk.html

Social Icons

Blog Archive

Followers

Featured Posts

Sponsor

Ibt Magazine

Pokreće Blogger.

Social Icons

Ukupno prikaza stranice

AdSense

Popularni postovi

Popularni postovi

Recent Posts