Čaša ovog napitka osvježit će vas, a istovremeno i potaknuti topljenje masnih naslaga. Sve što vam treba tri su sastojka, a ključan među njima jest grejp.
Sastojci:
– šalica soka svježeg grejpa
– 2 žličice jabukova octa
– 1 žličica meda
Priprema:
Sastojke ubacite u blender ili posudu u kojoj ćete sastojke dobro izmiješati. Važno je da se sastojci dobro povežu. Sok popijte prije svakog glavnog obroka, odnosno prije ručka ili večere sedam dana zaredom. Nakon toga napravite pauzu od sedam dana, a zatim po potrebi ponovite postupak još tjedan dana. Ako iz nekog razloga ne volite ili ne sijete konzumirati grejp, zamijenite ga narančom.
Sastojke ubacite u blender ili posudu u kojoj ćete sastojke dobro izmiješati. Važno je da se sastojci dobro povežu. Sok popijte prije svakog glavnog obroka, odnosno prije ručka ili večere sedam dana zaredom. Nakon toga napravite pauzu od sedam dana, a zatim po potrebi ponovite postupak još tjedan dana. Ako iz nekog razloga ne volite ili ne sijete konzumirati grejp, zamijenite ga narančom.
0 komentari :
Objavi komentar